Invent Mobilier

Discount pana la: 15%

Invent Mobilier

Reduceri Invent Mobilier

  • 5% discount pentru comenzile de pana la 10.000 lei;

  • 10% discount pentru comenzile cuprinse intre 10.000 lei si 30.000 lei;

  • 15% discount pentru comenzile de peste 30.000 lei;

Mai multe detalii despre Invent Mobilier

Firma noastra, Invent Mobilier, s-a infiintat  din pasiunea si placerea de a oferi clientilor nostrii, mobilier de calitate, atat pentru spatii rezidentiale cat si pentru spatii comerciale. Suntem in continua dezvoltare si suntem increzatori in rezultatele din urmatorii ani.

Lucrarile prezentate pe website-ul nostru sunt executate de catre firma noastra. Gama de materiale din care realizam mobilierul la comanda este foarte variata. Folosim o paleta larga de culori si materiale precum pal melaminat, MDF lucios sau mat,blaturi termorezistente de bucatarie. Totodata promovam introducerea sistematica de produse noi pe piata romaneasca , de regula culori sau accesorii care pot determina noi tendinte in designul de mobilier.

Principalul obiectiv al nostru este satisfacerea clientului. Acest lucru il obtinem folosind cu eficienta spatiul disponibil, optimizand mobilierul in functie de necesitatile clientului. 
Includem in fiecare proiect standardul propriu de calitate, functionalitate, confort si estetica. Armonizam mobilierul cu dotarile si amenajarile preexistente. Asiguram consiliere in privinta alegerii materialelor, culorilor si accesoriilor. Asiguram proiectarea, executia, transportul si montajul mobilierului.

Invent Mobilier face parte din categoria Mobilier, decoratiuni.

 

Adresa Invent Mobilier

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate