Institutul Francez

Institutul Francez

Institutul Francez din Cluj este o structura a Ambasadei Frantei, subordonat Ministerului francez al Afacerilor Externe. Misiunea sa este de a contribui la raspandirea francofoniei prin activitati in trei domenii : cursuri de limba franceza si de limba romana pentru straini ; activitati culturale ; centru de resurse documentare - mediateca. Institutul Francez din Cluj este in Transilvania singurul centru de examinare pentru certificarile recunoscute international (DELF-DALF, TEF, TCF si DFP). Echipa sa de profesori si evaluatori numara peste 30 de profesionisti formati in universitati renumite din tari francofone, precum si profesori vorbitori nativi ai limbii franceze. Cele mai moderne tehnici de predare – invatare si cele mai noi resurse pedagogice va asigura un progres rapid si eficient. Toate categoriile de varste isi gasesc aici activitatile dorite, adaptate oricarui nivel lingvistic, de la descoperirea primelor notiuni pana la niveluri avansate.

Institutul Francez face parte din categoria Librarii si institutii culturale.

Adresa Institutul Francez

Discount
pana la:

35%

Reduceri Institutul Francez

  • 35% discount la taxele de inscriere la examenele DELF-DALF. Reducerea se aplica doar la tariful adult.

  • 25% discount la cursurile si atelierele practice de grupa pentru adulti. Reducerea se aplica la tariful cursului, dar nu s aplica la tariful materialelor pedagogice.

  • 25% discount la cursurile si activitatile ludice pt copii organizate in grupa de Departamentul de cursuri. Copiii detinatorilor de card Blitz VIP beneficiaza de aceasta reducere.

  • Mediateca: 25% discount la abonamentele pt 12 luni la Mediateca Institutului Francez din Cluj.

  • Evenimente culturale: 20% discount la evenimentele culturale organizate la Institutul Francez din Cluj.

  • 10% discount la cursurile de intreprinderi. Reducerea se aplica la tariful negociat cu firma respectiva. Detinatorii cardului Blitz VIP pot propune firmei in care lucreaza sa contracteze cursuri de lb franceza la Institutul Francez din Cluj, permitand astfel obtinerea unui tarif preferential.

  • Aceste reduceri sunt valabile doar in Directia Regionala Cluj-Napoca a Institutului Francez Romania.

  • Aceste reduceri nu sunt cumulate cu alte reduceri, oferte sau pachete promotionale propuse de Institutul Francez din Cluj-Napoca.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate