Instalor SRL

Discount fix: 5%

  Contact Instalor SRL

 • 0359.450.415

 • contact@instalor.ro

 • L - V:

  08:00 - 17:00

  S - D:

  S: 09:00 - 12:00 D: Inchis

Reduceri Instalor SRL

 • 5 % discount fix la valoarea oricarei comenzi;

Mai multe detalii despre Instalor SRL

Instalor SRL si-a inceput activitatea inca din anul 2012 avand ca si obiect de activitatea realizarea de produse termice si sanitare. Dorinta lor primordiala a fost ca intreprinderea sa fie orientatata catre cerintele clientilor si sa ofere produse conform asteptarilor clientilor. Avand in vedere ca activeaza de atata timp pe piata din Oradea, au reusit sa multumeasca clientii de orice fel. Produsele lor indeplinesc toate criteriile in vigoare, fiind insotite de garantie, de aceea ofera siguranta din punct de vedere al calitatii. 


Furnizorii lor sunt intr-adevar promti, moderni si cauta sa aduca cele mai multe solutii pentru voi, clientii lor. Produsele lor sunt urmatoarele: incalzire prin pardoseala, instalatii termice si sanitare, boilere, cazane, centrale, fittinguri, tevi si robineti. 

Cum procedeaza Instalor SRL?

Fiecare oferta este optimizata, astfel incat raportul calitate pret sa fie unul corect. Orice client este informat in prealabil de ceea ce cumpara, i se prezinta o lista cu toate serviciile posibile. Ulterior, ramane la latitudinea clientului sa decida materialele pe care le va folosi. 

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre ei, poti intri la ei pe site. Sunt activi si pe retelele de socializare, iar in cazul in care ai nelamuriri poti intra pe facebook sa le adresezi o intrebare. Ei te asteapta pe strada Matei Corvin, numarul 31, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 - 17:00 si sambata in intervalul orar 09:00 - 12:00.  


Nu suntem cei mai buni, dar cu siguranta suntem printre cei mai buni !!!


Instalor SRL face parte din categoriaInstalatii electrice si termo-sanitare

Adresa Instalor SRL

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate