INOPACT

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

Reduceri INOPACT

  • Discountul de 10% se aplica la onorariul serviciilor de consultanta de specialitate pentru elaborarea si depunerea planului de afaceri si a documentelor conexe ale proiectului in vederea accesarii de finantari nerambursabile.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre INOPACT

Ai o idee geniala si vrei sa o implementezi prin fonduri europene, dar din pacate nu stii cum se redacteaza un proiect pentru accesarea acestora. Nu trebuie sa iti mai faci griji. Alaturi de INOPACT poti realiza acest lucru.

Ei sunt o echipa tanara si dinamica formata din adevarati specialisti cu expertiza in acest domeniu, astfel ca poti accesa si implementa cu usurinta un proiect, dar vei primi cosultanta in domeniul achizitiilor publice si consultanta juridica. 


Scopul principal al acestei echipe este sa iti aduca tie plus valoare prin imbunatatirea practicilor de management. Acest lucru se poate realiza prin etica, profesionalism, promptitudine si adaptare permanenta la nevoile tale. Sunt furnizate constant solutii integrate, complete si complexe.

Acestia se bazeaza pe deviza Cand exista dorinta, exista si o cale catre reusita. Te asiguram ca alaturi de ei vei putea reusi ceea ce iti doresti.

Ce ofera Inopact?

  • Sunt realizate proiecte in vederea obtinerii de finantari nerambursabile europene si nationale
  • Sunt intocmite planuri de afaceri, cereri de finante si proiecte de investitii
  • Se ofera consultanta in domeniul managementului investitilor
  • Se ofera consultanta in domeniul achizitiilor publice
  • Se ofera consultanta juridica
  • Sunt asigurate servicii complete de infiintarea/modificarea societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale
  • Sunt obtinute avize si autorizari 


Intra pe site-ul lor pentru a te putea informa despre tot ceea ce inseamna fonduri europene si vezi care sunt oportunitatile. Te sfatuim sa te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a fi mereu un pas inainte celorlalti, astfel vei fi mereu informat cu ultimele noutati. Daca ai eventuale intrebari sau nelamuriri, te rugam sa le scrii pe mailul lor sau sa ii suni, eivor fi acolo ca tu sa iti atingi obiectivele. Urmareste-i si pe facebook, acolo pot posta diverse lucruri care te-ar putea interesa. 


INOPACT face parte din categoria Asigurari si servicii financiare. 

Adresa INOPACT

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate