Inodor Stone

    Contact Inodor Stone

  • Persoana de contact

    George Maries
  • 0757 932 067

  • george@inodor.ro

Inodor Stone

Suntem o companie relativ tanara pe piata, ambitioasa, cu putere de munca si de aceea ne propunem ca toti clientii nostri sa fie multumiti de produsele noastre. Pentru noi fiecare client este la fel de important si de aceea dorim ca fiecare proiect sa fie un adevarat succes. Paleta diversificata de travertin, marmura si granit vin in intampinarea oricarui stil rustic sau modern. Decorarea cu piatra naturala asigura cea mai buna investitie in amenajarea spatiilor, prin durabilitate in timp, rezistenta si eleganta. Pentru mai multe informatii va asteptam in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, str. Kelemen Lajos, nr. 2, cartier Buna Ziua, unde va putem oferi consultanta in alegerea pietrei potrivite proiectului dumneavoastra.

Inodor Stone face parte din categoria Constructii, arhitectura si proiectare.

Adresa Inodor Stone

Discount
pana la:

10%

Reduceri Inodor Stone

  • Discount procentual flexibil intre 5% si 10% la toate produsele din piatra naturala mai putin produsele aflate deja in oferta

  • 5% discount la placaje

  • 10% discount la prelucari (blaturi, glafuri, trepte)

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate