Inglot

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

  Contact Inglot

 • Persoana de contact

  Fodor Dana
 • 0746 962 509

 • office.inglotcluj@yahoo.com

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri Inglot

 • 10% discount la toate produsele exceptand accesoriile

 • *Ofertele nu se cumuleaza.

Mai multe detalii despre Inglot

Inglot este o companie internationala de produse cosmetice care a fost infiintata acum 35 de ani. In momentul actual, se bucura de o extindere a peste 800 de magazine din Strada Oxdord din Londra, Plaza del Duomo in Milano, Times Square in New York pana in Las Vegas.

Acesta este prezent la diverse evenimente cum ar fi: Fashion Week sau coopereaza cu diverse branduri, cum ar fi: Kenzo, Coach, Michael Castello, Vionnet si Francesco Scognamilio. De asemenea, participa la proiecte de mare anvergura, iar cele mai semnificative sunt cele de pe Broadway: Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King, Wicked si The Crippple of Inshmaan.

Cu ce se identifica Inglot? Cum ar spune ei: „Produsele sunt mandria noastra!”. Inglot realizeaza produse de o inalta calitate si cu o diversitate de culori vibrante pentru a fi in top cu tendintele actuale. Mai ales, se diferentiaza prin faptul ca nu este permisa testarea pe animale si pune accent in utilizarea celor mai calitative ingrediente.

Cum intri in posesia produselor Inglot? Inglot detine standuri si magazine in toata tara, inclusiv in Cluj Napoca care se situeaza pe Strada Alexandru Vaida Voievod, Iulius Mall. In cazul in care nu poti ajunge la unul din magazinele fizice, poti oricand sa comanzi produsele pe site-ul lor.

Daca esti pasionata de make-up, atunci transforma-ti pasiunea intr-o cariera. Inglot ofera cursuri de make-up pentru a te putea perfectiona in artele machiajului. Acestea sunt acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. Se invata diverse modalitati de machiaje, cum ar fi: tehnica creionului, eyeliner gel, farduri cremoase, contouring, strobing. Inca de la inceput, sunt puse la dispozitie produsele profesionale, dar si brush belt ce contine 16 pensule profesionale. Cursul dureaza pe o perioada de 4 saptamani, avand 120 de ore.

Inglot face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa Inglot

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate