IMP Decor

Discount pana la: 10%

Rating: 0.0

  Contact IMP Decor

 • Persoana de contact

  Miclaus Pavel Cristian
 • 0756 450 129

 • impdecor.cluj@yahoo.com

 • L - V:

  10:00-19:00

  S - D:

  S: 10:00-14:00 D: Inchis

Reduceri IMP Decor

 • Intre 5% si 10% in functie de complexitatea lucrarii

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre IMP Decor

IMP Decor cu o experienta de peste 10 ani, propunem clientilor cele mai potrivite solutii pentru: perdele, draperii, galerii, tapet decorativ sau fototapet, rulori textile si tapiterii. IMP Decor face parte din categoria Amenajari interioare si exterioare. 

Stim ca este esential unei locuinte un design de calitate. Acesta reuseste sa dea definitia de "acasa", este locul care te reprezinta si in care de abia astepti sa te intorci dupa o zi obositoare. Din acest motiv, suntem convinsi ca este necesar ca un proiect de design sa fie bine gandit, dar si realizat integral de catre aceeasi echipa de profesionisti. Astfel prin intermediul Transilvania Home va oferim servicii complete de design pentru "acasa". Tot ce trebuie sa faceti este sa ne explicati ce reprezinta "acasa", iar noi va ajutam sa creati acel loc mult dorit. 

Echipa noastra gandeste proiectul si vi-l prezinta, iar impreuna il finalizam, astfel incat sa nu se scape vreun detaliu important, dupa care il realizam, in mod integral. Venim in ajutorul clientilor cu lucrari de la cele de zidarie, pana la ultimul decor din bucatarie. Toate acestea fiind intr-un pachet complet, care este realizat de aceeasi echipa de profesioniti. 

Suntem aici pentru a va oferi solutii optime. Fie ca este vorba de reamenajarea completa a locuintei sau doar de tapitarea si reconditionarea mobilierului vechi. Va oferim solutii precum: perdele, draperii, galerii si accesori. Venim in ajutorul clientilor si cu tapet decorativ care este o solutie ideala pentru a crea pereti deosebiti. Tapetul ofera personalitate si culoare oricarui interior, fie ca alegeti sa il aplicati in living-room, in dormitor sau in camera copiilor. 

Tot pentru a venit in ajutorul clientilor, in urma cu 3 ani am infiintat un atelier in care inlocuim tapiteria veche si reconditionam lemnul. 

Deoarece stim cat este de important, sa fie toate serviciile la un loc, intr-un pachet complet, unitar. Din acest motiv, de la inceputul anului 2016 am format o echipa de specialisti in designul casei. Astfel punem la dispozitia clientilor serviciile profesionale ale unei echipe complet: zidar, parchetar, faiantar, instalator si electrician, toti fiind coordonati de un designer foarte talentat.

Va asteptam pe toti la IMP Decor Cluj-Napoca cu:

 • perdele, draperii si accesorii

 • rulouri textile si storuri romane 

 • tapiterii si textile pentru casa

 • tapet deosebit 

 • servicii complete de design si executie proiect de amenajare pentru acasa 

 

Adresa IMP Decor

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate