IKWE Yoga Studio

Discount fix: 10%

    Contact IKWE Yoga Studio

  • Persoana de contact

    Paula Tonea-Meza
  • 0727642614

IKWE Yoga Studio

Reduceri IKWE Yoga Studio

  • 10% pentru clase individuale;

  • 15% pentru abonamente;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre IKWE Yoga Studio

Nu esti intr-o starea prea tocmai ok si ti-ai dori sa te relaxezi, dar nu stii inca in ce loc sa  mergi. Noi venim cu o solutie, mai mult cu o locatie: IKWE Yoga Studio.

Il putem descrie ca un sanctuar de simtiri in care iti poti prelua energia pozitiva. Dar inainte de toate ce semnifica mai exact Yoga? Se presupune ca termenul de Yoga este derivat din radacina Sanskrita yuj care semnifica uniunea intre corp, minte, spirit si constiinta. Este modalitatea prin care unim diverse aspecte ale noastre cu ceea ce suntem noi de fapt. 

Toata lumea are o conceptie gresita a ceea ce inseamna Yoga, crezand ca inseamna doar exercitii fizice, dar de fapt cuprinde ceva mult mai variat care are impact asupra corpului fizic si asupra sufletului, cat si asupra mintii. Yoga chiar este recomandata inca din vechi rastimpuri pentru ca trebuie sa fie imbinat la toate nivelurile de existenta umana, astfel fiecare om va gasi atat bucurie spirituala, cat si mentala. 

Speram ca acum esti in tema si constientizezi beneficiile practicarii acestui sport. Acum ca ai aflat mai multe, nu iti ramane nimic de facut decat sa-ti faci un abonament la noi la studio. Echipa noastra e gata sa te induca intr-o stare de zen si abia asteapta sa fie alaturi de tine in aceasta aventura.

Ne gasesti pe Strada Mihai Veliciu, nr.9, iar daca ai ceva nelamuriri poti oricand sa ne contactezi. 


IKWE Yoga Studio face parte din Sali de sport. 

 

Adresa IKWE Yoga Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate