Hotel Royal

Tarife Preferentiale

  Contact Hotel Royal

 • 0264202040

 • contact@royalclassic.ro

 • L - V:

  08:00 - 24:00

  S - D:

  08:00 - 24:00

Hotel Royal

Reduceri Hotel Royal

 • 12% discount la cazare, fata de pretul afisat pe site

 • 2% discount la evenimentele private (nunta minimum 150 de persoane, botez minimum 50 persone)

Mai multe detalii despre Hotel Royal

HOTELUL ROYAL CLASS**** se numara printre cele mai noi unitati de CAZARE din Cluj-Napoca, fiind deschis in aprilie 2010 si renovat complet in 2019. Clasificat la 4 stele, hotelul indeplineste cerintele de calitate si standarde europene, fiind dotat cu cele mai moderne utilitati din dorinta de a oferi clientilor multiple facilitati pentru cazare, masa, afaceri, conferinte, seminarii, dar si pentru alte evenimente sau relaxare.


Toate cele 57 spatii de cazare, camere single sau duble, apartamente standard sau de lux, sunt modern utilate si beneficiaza de aer conditionat, birou de lucru, minibar, televizor, internet wirelles sau prin cablu, linie telefonica interna si internationala, muzica ambientala, baie proprie cu dus sau cada, uscator de par. Apartamentele de lux sunt dotate cu bai spatioase, dar si cu bai de serviciu. Hotelul dispune, de asemenea, de sali spatioase care faciliteaza intalniri pentru 300 de persoane, posibilitati de organizare a unor banchete, nunti, conferinte, seminarii, dineuri, aniversari.


Saloanele minunat vitrate si iluminate natural si artificial, oferind un cadru elegant si intim, bucataria dotata dupa cele mai exigente cerinte, dar si o echipa calificata si primitoare, va asteapta cu meniuri si preparate atat din bucataria traditionala romaneasca dar si cu specialitati europene si internationale.

Adresa Hotel Royal

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate