Hotel Opera Plaza

Discount pana la: 20%

Rating: 5.0

Reduceri Hotel Opera Plaza

  • 20% discount permanent la preturile de lista pentru servicii de cazare.

  • Health Center, cu un discount de 20% la access piscina, jacuzzi, sauna, fitness (reducerea se aplica pe intrare, nu si la abonamente).

  • 15% discount permanent la preturile de lista pentru servicii de restaurant si bar.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Hotel Opera Plaza

Hotel Opera Plaza este primul hotel de cinci stele din Cluj-Napoca. Gratie confortului si rafinamentului pe care il detine, confera pentru fiecare client, un sejur perfect. Hotel Opera Plaza face parte din trei categorii, si anume: Hoteluri, Servicii de infrumusetare, masaj si SPA, Restaurante si bistrouri.

Se deosebeste de celelalte hoteluri prin calitatea serviciilor si profesionalismul echipei. Datorita pozitionarii acestuia in centrul istoric al frumosului oras, Cluj-Napoca, Hotelul Opera Plaza este unul tip boutique. Este localizat la doar 200 de metri distanta de Opera Nationala Romana si 800 de metri de Piata Unirii. Totodata, este situat si in proximitatea garii princiale si la 5 km distanta de Aeroportul International Cluj-Napoca. Transferul inspre acestea doua fiind aranjat la cerere, contra cost pentru clienti.

Este usor accesibil din orice loc. Surprinde foarte mult prin personalitatea sa, fiind mediul perfect pentru cultura. Dinamica sa rafinata reuneste, intr-un ritm special intreaga istorie si geografie a zonei, reusind astfel sa creeze un univers pozitiv si de bunastare.

Fie ca sunteti pentru afaceri in oras sau doar in vizita, Hotel Opera Plaza este locul perfect pentru a va petrece sejurul. Facilitatile acestuia de 5 stele, bucataria internationala, SPA-ul si serviciile care sunt adaptate pe nevoile clientilor, vor garanta o experienta excelenta.

 

 

Adresa Hotel Opera Plaza

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate