Happy Dragon Vet

Discount fix: 15%

Rating: 0.0

  Contact Happy Dragon Vet

 • Persoana de contact

  Andra-Maria Ciobota
 • +40 364 882 910

  +40 770 206 201

 • cabinet@happydragonvet.ro

 • L - V:

  9-12/13-20

  S - D:

  S: 10-13/ D: Tratamente

Reduceri Happy Dragon Vet

 • 15% discount la toate serviciile;

Mai multe detalii despre Happy Dragon Vet

Ne numim Happy Dragon Vet si suntem in Cluj inca din anul 2017 si suntem aici, in permanenta, pentru animalul tau. Pentru noi animalele reprezinta o parte din familie, de aceea avem grija de ele ca si cum ar fi ale noastre. Ce servicii oferim?

Consultatii


Vom vedea daca animalul tau este santos si vom discuta despre cresterea lui, cum ar fi: alimentatia, interactiunea cu oamenii si alte animale, dresajul si multe altele ce tin de activitatile zilnice pe care trebuuie sa le aiba. Ulterior, vom oferi un program de alimentatie, astfel incat sa fie potrivit pentru animalul tau. Acest plan alimentar va fi ales in functie de varsta si starea de sanatate si se va stabili de comun acord ce alimente si ce cantitate poate sa consume. Este introdus si un program de socializare, datorita faptului ca este important pentru animal sa interactioneze intr-un mod pozitiv cu oamenii si alte animale. Se pot efectua si diverse investigatii, cum ar fi: examen de urina (sediment+bandelata), examen coproparazitolgic, raclat cutanat, examen citologiee ureche/piele, recoltare de probe de sange pentru analize biochimice, hormonale si hemtologice. 


Microciparea

Acesta reprezinta un proces prin care animalele sunt inscrise in Registrul de evidenta al cainilor cu stapani si sunt obligatorii pentru caini din anul 2008. Nu este obligatoriu, dar daca doriti sa calatoriti cu animalul vostru este necesar sa detina microcip si pasaport. 


Vacinari si deparazitari

Procedeul de deparazitare se stabileste in functie de varsta pe care animalul tau o are si de gravitatea in ceea ce priveste presiunea parazitara sau infectioasa. 


Cosmetica canina si felina

Detinem cele mai bune produse de ingrijire a animalelor, si anume: Groomers. Speram ca animalutul tau se va simti si mai bine in blanita lui. Serviciile noastre constau in: tunderea si spalarea acestuia, dar si taierea ghearelor, toaletarea urechilor si vidarea glanderlor perinale.


Interventii chirurgicale si tratamente medicale 

Daca animalutul tau are o problema de sanatate poti apela la noi. Ii vom efectua o serie de analize si alte investigatii pentru a putea stabili un tratament medicamentos sau chirurgical. Noi va putem oferi urmatoarele servicii: 

- ovarihisterctomie;

- orhidectomie;

- detartraj cu ultrasunete si extractie dinti supranumerari; 

- sutura plaga; 

- ablatie tumori mamare; 

- afectiuni oculare: remediere entropion / ectropion;

- remediere prolaps pleoapa a treia, enuclere glob ocular (fara anestezie);

- remediere hematom auricular;

- afectiuni intestinale:  rezectie intestinala si enteroanastomoza, enterotomie cu enterorafie (fara anestezie).


Pensiuni

In eventualitatea in care animalutul tau ramane singur acasa, la noi ai posibilitatea de a-l lasa la noi peste noapte. In spatele cabinetului ai o curte de 800mp in care acesta poate sa se distreze alaturi de alte animalute.

Happy Dragon Vet face parte din categoria Clinici veterinare si dresaj canin!


Adresa Happy Dragon Vet

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate