Happy Dogs

Discount fix: 15%

  Contact Happy Dogs

 • Persoana de contact

  Adrian Marincas
 • 0754277719

 • contact@happy-dogs.ro

 • L - V:

  11.00-19.00

  S - D:

  S: 11.00 - 15.00 D: Inchis

Reduceri Happy Dogs

 • 15% discount la serviciile de toaletaj canin, respectiv tuns

 • Discount-ul nu se cumuleaza cu alte reduceri aflate in desfasurare

Mai multe detalii despre Happy Dogs

Happy Dogs este salonul de toaletaj care s-a nascut din dorinta de a le oferi posibilitatea cateilor sa fie rasfatati. Rasfatul se desfasoara intr-un spatiu calduros si vesel, fiind efectuat de catre oameni care sunt pasionati de munca lor. Happy Dogs face parte din categoria Clinici veterinare si dresaj canin.

Produsele pe care le folosim sunt cele mai bune de pe piata. Avem produse pentru toate tipurile de blana si piele. Echipa noastra are pregatirea necesara pentru a satisface orice client, iar serviciile pe care le oferim sunt accesibile pentru toata lumea. 

Avem serviciul Pet Taxi, prin intermediul caruia clientii care nu is permit sa ajunga personal cu catelul la salon, asiguram noi transportul acestuia contra unei sume modice. Transportul patrupedului se face la salon si inapoi acasa, catelul fiind complet aranjat si parfumat. 

De ce sa apelam la servicii de toaletaj canin?

Deoarece in blana cateilor se pot dezvolta in timp bacterii, paraziti sau chiar boli care pot afecta igiena si sanatatea cainelui sau a intregii familii. Daca cainii sunt spalati si toaletati periodic, acestia devin mai receptivi fata de stapanii lor si au pofta de viata mult mai mult. 

Adresa Happy Dogs

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate