Gresie Faianta Italia

Discount pana la: 12%

  Contact Gresie Faianta Italia

 • 0799 929 564

 • cluj@gresiefaiantaitalia.ro

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  09:00 - 13:00

Reduceri Gresie Faianta Italia

 • 12% discount la cumparaturi de peste 5000 de lei.

 • 7% discount la cumparaturi intre 3000 si 5000 de lei.

 • 5% la cumparaturi de pana in 3000 de lei. Nu se aplica discount la produsele aflate in oferta! Livrare gratuita la cumparaturi de peste 1000 de lei. Discountul se aplica in magazinele noastre de gresie si de faianta.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Gresie Faianta Italia

Compania Covaciu Construct SRL avand ca obiect de activitate comercializarea materialelor pentru amenajari interioare si exterioare, precum: gresie si faiana. Are punctul de lucru in Cluj-Napoca, Calea Turzii, in sensul giratoriu cu strada spre Faget. Covaciu Construct face parte din categoriile Amenajari Interioare si Exterioare si Constructii, Arhitectura si Proiectare

Covaciu Construct SRL este importatorul direct de gresie si faianta din Italia. Pe langa sediul din Cluj-Napoca, compania isi desfasoara activitatea si in locatiile din Brasov si Alba Iulia. 

Misiunea companiei: sa le fie oferite clientilor produse aparte. 

Modelele produselor pe care le veti regasi aici, se remarca prin perfectiunea fiecarui detaliu. Perfectionarea se face printr-un design avangardist si unic, care sa reuseasca sa satisfaca pana si cele mai exigente dorinte ale clientilor. Produsele pe care le veti regasi aici sunt la un pret accesibil, reusind astfel sa asigure un raport calitate-pret la un nivel inalt. 

 

 

Adresa Gresie Faianta Italia

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate