Gossip Studio

Discount fix: 10%

Reduceri Gossip Studio

  • 10 % discount fix la servicii si produse;

  • Pentru comenzile pe site, pentru a beneficia de discount, te rugam sa introduci codul "BLITZVIP10" .

Mai multe detalii despre Gossip Studio

Suntem pe piata inca din aprilie 2013 si ne-am dorit sa aducem un concept nou pe piata, si anume un centru SPA dedicat segmentului de mani - pedi.

Inca de la inceput activitatii noastre am pus accent pe ingrijirea in profunzime si pe rasfatul mainilor si picioarelor, astfel reusind sa castigam in scurt timp increderea si respectul clientilor nostri. 

Ulterior, dorindu-ne sa oferim o experienta completa de relaxare, am diversificat, in mod continuu, gama noastre de servicii oferite.

De aceea, am inaugurat Prive by Gossip Studio, un spatiu intim dedicat clientelei care isi doreste sa opteze pentru servicii de cosmetica, epilare definitiva IPL si intretinere corporala. La finalul anului 2015 am deschis propriul webshop, un magazin online de cosmetice premiu, furnizate de branduri de lux. 

Misiunea noastra este sa fim un prieten de nadejde al celor care vor sa investeasca in propria lor persoana prin oferirea de servicii complete de infrumusetare pentru a-i ajuta sa isi evidentieze trasaturile, sa straluceasca in propria lor piele. 

Care sunt obiectivele noastre?

  • Frumusetea fiecaruia - credem ca frumusetea este unica si diferita de la persoana la persoana. Lucru pe care ne dorim sa-l constientizezi, sa o intretii si sa nu iti fie frica sa o arati intregii lumi
  • Relatiile bazate pe incredere - pentru a functiona cum trebuie, trebuie sa legam o relatie care sa functioneze pe termen lung. Prin urmare, ne dorim sa avem, sa construim relatii de succes si sa dovedim ca suntem un partener pe care te poti baza oricand
  • Respectarea angajamentelor - de fiecare data ne respectam propriile promisiuni
  • Educatia ca promotor al schimbarii - ne dorim sa te ajutam sa fii mai frumoasa si sa iti apreciezi trasaturile si sa renunti la obiceiul de a le ascunde
  • Depasirea asteparilor - ne dorim in continuu sa ne depasim asteptarile atat in ceea ce ne privestem car si in ceea ce te priveste. 


Gossip Studio face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa Gossip Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate