Golfee

  Contact Golfee

 • 0744 165 507

 • play@golfee.ro

 • L - V:

  10:00 - 23:00

  S - D:

  12:00 - 23:00

Golfee

La Golfee, it's fun for everyone! Este locul perfect sa te intalnesti si sa povestesti cu oameni prietenosi, sa impartasiti niste energie pozitiva si multe zambete. Minigolful este modul perfect de a-ti trezi corpul si mintea. Ne oferi zambete, iar noi iti dam la schimb o experienta pe care nu o vei uita. Avem o singura regula, trebuie sa te joci si sa iti redescoperi copilul din tine. Pentru asta avem un teren de minigolf cu 18 piste, foi si pereti de colorat, coarda, sotron, nisip kinetic. Bunatatile pentru trup completeaza experienta la Golfee. Cafele, ceaiuri, limonade, smoothieuri, milkshakeuri, vinuri, beri si cocktailuri delicioase abia asteapta sa fie degustate de cei care ne trec pragul. Arta în toate formele ei este mai mult decat incurajata. In fiecare miercuri facem impreuna lucrusoare handmade, joia cantam la karaoke si sambata ne intrecem in o multime de bordgames. La Golfee poti citi, scrie, desena, canta, dansa si te poti juca. Poti fi exact cine esti si te poti simti mandru de asta.

Golfee face parte din categoria activitati recreative si distractive.

Adresa Golfee

Discount
pana la:

25%

Reduceri Golfee

 • Discount de 25% la minigolf. Pretul unui traseu de minigolf este de 20 de lei/persoana, iar cu discount, este de 15 lei/persoana.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate