Golden Party

Discount pana la: 15%

Reduceri Golden Party

  • Discount de 10% la toate serviciile;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii.

Mai multe detalii despre Golden Party

Golden Party organizeaza aniversari zile de nastere pentru copii cu profesionalism. Golden party face parte din categoria Evenimente si spatii de joaca pentru copii.

Daca sunteti in cautarea unei echipe care sa se ocupe de organizarea unei petreceri pentru cei mici. Te asteptam sa ne contactezi. Fie ca este vorba despre o petrecere aniversara sau o petrecere de botez. Pe langa acestea organizam evenimente pentru companii sau orice fel de petreceri corporate la care participa si copii.

Noi organizam cu profesionalism aniversari zile de nastere copii in: locuri de joaca 

  • la domiciuliu 

  • restaurante 

  • alte locatii pentru petreceri

Va punem la dispozitie programe unice de divertisment pentru copii. Asiguram animatie cu ajutorul profesionistilor nostri care intepreteaza cele mai cunoscute personaje. Iar pentru o cat mai buna dispozitie si distractie a celor mici, decoram si accesorizam petrecerile. 

Programele de animatie pe care le oferim sunt sustinute de animatori profesionisti in lima romana, maghiara, engleza sau rusa. 

Sloganul nostru este "Maestrii petrecerilor reusite". 

Pe langa Cluj-Napoca, ne mai deplasam pentru realizarea evenimentelor si in Targu Mures, Zalau, Dej, Bistrita, Alba Iulia, Oradea, Turda si Campia Turzii. Suntem pregatiti cu cele mai frumoase si interactive programe de divertisment pentru copii, reusind astfel sa aducem Super Petrecerea la tine acasa!

Adresa Golden Party

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate