FLOORS 4 YOU

Discount pana la: 15%

  Contact FLOORS 4 YOU

 • Persoana de contact

  Rodica Cosma
 • 0752 225 529

 • rodica.cosma@floors4you.ro

 • L - V:

  09:00 - 18:00

  S - D:

  S: 10:00 - 13:00 D: Inchis

Reduceri FLOORS 4 YOU

 • 15% discount pentru produsele BONA

 • 10% discount pentru parchet stratificat

 • 5% discount pentru parchet masiv

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre FLOORS 4 YOU

Floors 4 You a fost infiintat in anul 2007. A luat viata gratie experientei de peste 10 ani din domeniu amenajari interioare si exterioare. Floors 4 You a adus in Romania, un plus de eleganta in materie de parchet din lemn masiv. Floors 4 you face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, arhitectura si proiectare.

Ii sfatuim pe clientii nostri sa aleaga pardoseala din lemn masiv si astfel sa evite surogatele, acesta oferind distinctie, dar si eleganta. Suntem cu adevarat preocupati sa ne satisfacem clientii prin calitatea materialelor utilizate, dar si prin recomandarile pe care le facem. 

Datorita gamei diversificate de materiale si servicii, atentiei la detalii, respectului pentru cuvantul dat, dar si seriozitatea cu care tratam fiecare proiect am fost plasati si recomandati ca fiind partenerul de incredere pentru a indeplini nevoile si cerintele clientilor. Aplicam tehnologii avansate in acest domeniu, al pardoselilor de lemn, dar si oferim suportul necesar pentru a reusi sa atingem standardele inalte de calitate, intr-un timp scurt de executie. Floors 4 You da viata parchetului dumnevoastra!

In tot ceea ce facem suntem condusi de un cod de valori bine definit, dar accentul si atentia principala este pusa pe respectul fata de client. Astfel, reusind sa efectuam lucrari de calitate si sa ne onoram aranjamentele asumate. Ne-am facut cunoscuti si apreciati si pentru sfaturile pe care le oferim, ca specialisti in parchet, care exprima in momentul de fata exigenta in materie de acuratete si tinuta in executie. 

Pentru ca cea mai de incredere promovare este facut de clientii multumiti care duc numele mai departe, noi nu facem rabat de la calitate, iar oferta noastra este atractiva atat prin diversitate, dar si prin pret. 

 

 

Adresa FLOORS 4 YOU

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate