Flanco

  Contact Flanco

 • 0264 487 121

 • cluj.iulius@flanco.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Flanco

Suntem cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1000 de angajati, detinem o retea de 90 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 55 de orase. Oferta noastra, disponibila atat in magazine, cat si pe site-ul www.flanco.ro, include o gama variata de produse, pachete de creditare – prin intermediul mai multor parteneri financiari, servicii pentru intreaga familie si pentru companii. Pentru fiecare client, a cumpara ar trebui sa insemne bucuria de a intra intr-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a incerca un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Ne dorim ca vizitele in magazinele noastre sa fie adevarate evenimente dedicate tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. Ne propunem, pur si simplu, sa depasim asteptarile clientilor nostri.

Flanco face parte din categoria Electronice si electrocasnice.

 

Adresa Flanco

Discount
fix:

5%

Reduceri Flanco

 • Reducerea se aplica la toate produsele comercializate in magazinele Flanco cu exceptia: - produselor comercializate pe platforma online www.flanco.ro - produselor aflate in campanii, promotii sau reduceri speciale - telefoane si/sau tablete marca Apple

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate