First Class Travel Craiova

Tarife Preferentiale

First Class Travel Craiova

Reduceri First Class Travel Craiova

  • 2% din toate serviciile de cazare (din categoria hoteluri) de pe site-ul www.firstclasstravel.ro;

  • 2% din pachetele turistice, aplicat la tariful fara taxe si suplimente (din categoria sejururi autocar/avion) de pe site-ul www.firstclasstravel.ro;

  • 5 euro reducere din taxa de emiterea biletelor de avion.

Mai multe detalii despre First Class Travel Craiova

Infiintata in anul 2011, First Class Travel este o agentie organizatoare specializata in crearea ofertelor personalizate.

La First Class Travel veti gasi oameni motivati si pregatiti (prin training-uri de specializare si participare la infotripuri) la standarde inalte pentru satisfactia clientului – consumator al produselor noastre de turism. Munca permanenta cu tipul de turist educat, precum si gradul mare de fidelizare al clientilor ne-au ajutat sa evoluam, oferindu-le acestora o consultanta pe masura exigentelor. La noi gasiti toate serviciile de turism de care aveti nevoie! Indiferent ca doriti un bilet de avion, un city break, o cazare, un circuit, servicii personalizate la destinatie, un pachet charter sau o combinatie a acestora, suntem aici sa va ghidam si sa va gasim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 400 de furnizori si parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare si bilete de avion), iar 45 dintre cei mai importanti se regasesc direct in site, permitandu-ne astfel sa va oferim acces la o mare parte din oferta de servicii globala.

Site-ul www.firstclasstravel.ro va ofera acces la ofertele tuturor marilor touroperatori romani; veti gasi, astfel, concentrate, toate ofertele standard, Early Booking sau Last Minute de pe piata romaneasca, cu disponibilitate si tarifare in timp real, fara a fi nevoie sa accesati mai multe site-uri in paralel. Site-ul vine in intampinarea clientilor amatori de diversitate online: simplu si comod, cu posibilitatea de a rezerva vacanta din confortul casei dumneavoastra, fara intermediere sau prezenta fizica in agentie.

First Class Travel face parte din categoria Agentii de turism.

Adresa First Class Travel Craiova

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate