Feydom - TIMISOARA

Discount fix: 5%

  Contact Feydom - TIMISOARA

 • 0770 753 735

 • feydom.tm@vapeks.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Reduceri Feydom - TIMISOARA

 • 5% discount la toate produsele si serviciile

Mai multe detalii despre Feydom - TIMISOARA

Lumea se schimbă și este timpul ca industria mobilei să ajungă în prezent, deoarece SCHIMBAREA, ADAPTAREA și TRANSFORMAREA devin elemente esențiale ale lumii moderne. Feydom a fost fondat în 2005, în Macedonia, de către designerii FILIMENA și ZORAN. Ideea principală a brandului a fost aceea de a crea piese de mobilier cu un design inovator, care să fie atât practice cât și versatile și să se adapteze schimbărilor din viața noastră.

Spațiul dar și dinamică spațiului în care trăim este într-o continuă transformare iar nevoia pentru produse de mobilier care să se  miște o data cu noi, e tot mai mare. În prezent, Feydom are 45 de magazine în 14 țări.

Canapelele FEYDOM sunt modulare, dehusabile, au un design modern și o calitate superioară.

Design-ul produselor noastre a revoluționat canapeaua, așa cum o știam dintotdeauna. Oferind posibilități infinite de combinații între module, atunci când alegi FEYDOM, ai de fapt mai multe canapele într-una singură. PREMIILE sunt grozave!

De-a lungul timpului, am dezvoltat modele de succes care au atras câteva dintre cele mai prestigioase premii internaționale pentru design și inovație.

Ultima creație, modelul Clooods, a câștigat German Design Award 2020
VIITORUL este luminos! Împărțim aceeași planetă, respirăm același aer, prețuim aceeași natură, asa ca, pentru fiecare canapea fabricata, plantam un copac. Am plantat pana acum peste 20.000 copaci de Pawlonia care consumă de 10 ori mai mult dioxid de carbon decât un copac obișnuit.Pe lângă modelele de canapele, la FEYDOM vei găsi și alte produse care să definească amenjarea spațiului tău:

 MESE de dinning din lemn masiv

 Scaune

 Tabureți

 Măsuțe de cafea

 Paturi

 Pernuțe decorative

Te invităm și pe ține să alegi FEYDOM – pentru o viață mai sustenabilă, modernă și plină de culoare!

Adresa Feydom - TIMISOARA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate