Feeling Dance Studio

Tarife Preferentiale

  Contact Feeling Dance Studio

 • Persoana de contact

  Jurcut Gheorghe Cristian/ Kassai-Jurcut Raluca-Cristina
 • 0741.283.569/ 0751.502.114

 • jurcut_cristian@yahoo.com/ lucky4ro@yahoo.com

 • L - V:

  L-J: 17.00-22.00

  S - D:

  16.00-20.00

Reduceri Feeling Dance Studio

 • 20 lei reducere la abonamentele de 180 lei, pentru modulele de incepatori si intermediari adulti;

 • 11% discount fix pentru abonamentele lunare (valabil pentru copii si grupuri de avansati);

Mai multe detalii despre Feeling Dance Studio

Feeling Dance Oradea ofera cursuri de dans pentru toate varstele cuprinse intre 3-99 ani, cu diferite stiluri de dans.
Cursuri copii:

     - Grupa pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani
     - Grupa pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6-11 ani
     - Grupa de scoala, copii cu varsta cuprinsa intre 11-15 ani
     - Hip hop, copii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani

Cursuri tineret si adulti:

     - Cursul clasic (dans de societate): 
Cursul clasic reprezinta un modul de initiere, destinat tinerilor si adultilor cu varste cuprinse intre 14 si 99 de ani, care doresc sa-si insuseasca pasii celor mai cunoscute si actuale stiluri. Concepute ca o propunere de „cultura generala” a dansului, lectiile acestui curs pun bazele unei palete variate de dansuri, atat clasice, cat si latino-americane sau moderne: Blues, Tango de societate, Vals lent, Vals vienez, Disco-fox, Cha-cha-cha, Jive, Samba,  cum si diferite dansuri de grup (line dancing)
     -Curs de Salsa si Latino: 
Cursul de Salsa si dansuri latino-caraibe reprezinta un modul de initiere, destinat tinerilor si adultilor cu varste cuprinse intre 14 si 99 de ani, care doresc sa patrunda in universul seducator si exotic al dansurilor latino sud-americane si caraibe. Construit pe ideea socializarii, este un modul energic, care asigura buna-dispozitie si, de ce nu, pierderea cu succes a catorva kilograme nedorite.
Pe acorduri cubaneze si dominicane, elevii invata miscarile armonioase si pasii celor mai cautate si in voga stiluri: Salsa (dinamic si exuberant), Bachata (senzual si fluid) si Rueda de Casino (jovial si amuzant). Pe masura ce grupa avanseaza, se introduc noi stiluri: Kizomba, Lamba-Zouk etc., precum si diferite dansuri de grup (line dancing).
     -Curs de Tango Argentinian
Cursul de Tango Argentinian reprezinta un modul de initiere axat pe un singur stil, destinat tinerilor si adultilor cu varste cuprinse intre 14 si 99 de ani, care isi propun sa descifreze misterele celui mai complex dans al “Parisuluisud-american”. Originar din Buenos-Aires, tangoul este un dans de cuplu provocator si pasional. Se danseaza intr-o conexiune stransa, cu pieptul rezemat de al partenerului, pozitia avand forma unei imbratisari rotunde. Neavand un pas de baza, barbatul conduce liber partenera si interpreteaza ritmul melodiilor adaptand figurile.
     -Curs de Kizomba
Cursul de Kizomba reprezinta un modul de initiere axat pe un singur stil, destinat tinerilor si adultilor cu varste cuprinse intre 14 si 99 de ani, care sunt fascinati de acordurile muzicii africane. Cu radacini in Semba traditionala angoleza, Kizomba (semnificand „petrecere”in limba Kimbundu) reprezinta un stil modern, aflat la confluenta dintre ritmurile africane si haitiene, dansat cu precadere in Insulele Capului Verde. Sub influenta colonizarii europene, versurile melodiilor de Kizomba sunt, in mare parte, scrise in limba portugheza. Muzica este lenta, romantica si captivanta, iar cuplurile danseaza in pozitie apropiata, deloc rigida, predominand miscarile elastice de sold si genunchi.

Feeling Dance Studio face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber).

Adresa Feeling Dance Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate