Expert Travel

Discount pana la: 15%

Expert Travel

Reduceri Expert Travel

 • 3% cazare in Romania - minim 7 nopti de cazare;

 • 3% discount City Break si pachete combi (minim un serviciu de cazare si unul de transport)

 • 3% reducere pentru cazari in strainatate (in limita a max. 50 EUR / persoana)

 • 3-5% reducere pentru grupuri (se considera grup un numar minim de 10 adulti)

 • 8% discount din tariful circuitelor proprii

 • 3% discount din tariful unei Croaziere

 • 4% discount sejururi in destinatii exotice si din pachetele de sejururi ale partenerilor nostri (in limita a 50 euro)

 • 15% reducere din pretul asigurarilor de calatorie medicale cu storno;

 • 8% discount pentru charter autocar Grecia (Paralia Katerini si Olimpic Beach, doar la vilele in garantie proprie);

 • Nu se acorda discount la achizitionarea biletelor de avion.

 • Discounturile oferite pe baza cardului BlitzVIP nu se cumuleaza cu alte oferte (Early Booking, Last Minute, vouchere de reducere, etc).

Mai multe detalii despre Expert Travel

Expert Travel este o agentie care a crescut in timp, dezvoltandu-se si extinzandu-se. Oferim servicii de turism complete, prin care dorim sa ne calauzim clientii in alegerea celor mai potrivite vacante, dintr-o gama variata de servicii si produse. Dorim sa personalizam intreaga experienta in alegerea vacantelor si calatoriilor.

Agentia Expert Travel a inceput agentie tour-operatoare specializata in sejururi in Grecia si circuite turistice, insa experienta noastra se extinde acum pe orice destinatie in functie de preferintele clientilor nostri. Ne dorim turisti multumiti,de aceea am selectat cu atentie si rigurozitate tour-operatori romani si parteneri externi cu credibilitate, cu vechime si traditie in piata turistica si care ne ofera certitudinea serviciilor de calitate.

Obiectivul nostru este de a ne satisface clientii, de a le transforma visele in realitate. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, conlucreaza pentru dumneavoastra, cu devotament si profesionalism, echipa Expert Travel.

Agenti de turism, bine pregatiti, care sunt gata oricand sa va asculte dorintele si sa gaseasca solutia cea mai buna pentru vacantele si calatoriile dumneavostra.

Ghizi autorizati de Ministerul Turismului, cu experienta in circuitele europene si nu numai, care fac ca orice vacanta sa fie un succes.

Conducatori auto cu experienta in traficul international care, prin amabilitatea si profesionalismul lor, va vor conferi siguranta si confort pe toata durata calatoriei.

Rolul nostru ca si agentie este de a va elibera de orice griji in privinta vacantelor dumneavoastra, toate acestea ni le asumam noi. Ne ocupam de tot ce doriti sa includa vacanta dumneavoastra si o personalizam in fuctie de nevoile pe care ni le prezentati.

Prin intermediul agentiei turistice, EXPERT TRAVEL, puteti calatori oriunde va doriti beneficiind de asistenta noastra ori de cate ori este nevoie!

Alege sa fii fericit! Calatoreste, zambeste, traieste.. Ia-ti o vacanta! 

Sub acest indemn va asteptam cu mare drag pe site-ul nostru www.experttravel.ro sau in sediile noastre din Cluj: Eroilor 48, ap 9, et 1 (vis a vis de cinema Victoria, intre Panemar si Natico) si Baia Mare: B-dul Traian nr. 6, tel: 0362.404.606, email: rezervari@experttravel.ro  

Adresa Expert Travel

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate