Euroclinic

Discount fix: 10%

Reduceri Euroclinic

  • 10 % discount la toate serviciile;

Mai multe detalii despre Euroclinic

Euroclinic este una dintre cele mai bune clinici din Oradea, fiind situata chiar in centrul orasului. Aici vei gasi doar medici cu experienta care utilizeaza aparatura si materiale de ultima generatie. Dispune de 3 cabinete care sunt dotate conform standardelor impuse de U.E.

Euroclinic  detine o gama larga de specialitati care sa rezolve problemele tale de tip dento-maxilar, estetice si functionale, fiind urmatoarele:

  • Implantologie  (Mega Gen, Bicon, Mis, Cortex, Strauman, Alpha-bio, IHDE).
  • Chirurgie maxilo-faciala (Extractii)
  • molari de minte, rezectii apicale, Regularizari de creasta alveolara, Chistectomii, aditii osoase)
  • Endodontie (Tratament si retratament al canalelor radiculare)
  • Protetica dentara (lucrari din portelan pe suport de Zirconiu, aur, lucrari protetice din portelan, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
  • Terapie Odontala (Obturatii clasa I,II,II,IV,V, obturatii fizionomice ce respecta morfologia dintelui natural)
  • Estetica Dentara (Fatete din portelan sau compozit, Albire profesionala)
  • Parodontologie (Tratamentul parodontozei, imflamatiilor gingivale, pungilor parodontale)
  • Radiologie Dentara (Radiografii intraorale)


Totul este sterilizat, realizandu-se prin intermediul celor mai moderne aparate si solutii, certificate de Autoritatea de Sanatate Publica si in conformatitate cu normele U.E. Fiecare sala de tratament este dotata cu lampi bactericide pe baza de rase ultraviolete pentru sterilizarea aerului si suprafetelor. 


Euroclinic isi desfasoara activitatea intr-un ambient deosebit, benefic pentru medici si pentru pacienti. Intotdeauna clinica este la curent cu ultimele noutati din domeniu, medicii nostri participand in permananta la diverse conferinte atat in tara cat si in strainatate. In ceea ce priveste durerea, aceasta nu exista in tratamentele lor stomatologice.

Speram ca te-am convins sa apelezi la serviciile Euroclinic. Suntem convinsi ca alaturi de ei vei avea un zambet superb si de milioane. 


Euroclinic face parte din categoria:  Cabinete stomatologice si oftalmologice

Adresa Euroclinic

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate