Esensis

  Contact Esensis

 • Persoana de contact

  Alin Harabagiu
 • 0371 401 755

 • comenzi@esensis.ro

Esensis

Esensis.ro va ofera peste 100 de tipuri de ceaiuri si infuzii, provenite din toate colturile lumii, astfel alegerea si testarea unor arome minunate si atat de diferite este o adevarata delectare. De altfel, din preocuparea furnizorilor nostri pentru a obtine cel mai bun ambalaj pentru ceai s-a nascut tehnologia JenFresh, la care au lucrat o lunga perioada de timp. JenFresh este o tehnologie prin care ceaiurile sunt ambalate in azot (un gaz incolor, inodor, insipid, de obicei inert, diatomic si nemetalic, constitutie 78% din atmosfera Pamantului si este o parte componenta a tuturor tesuturilor vii) si sigilate sub vid chiar pe domeniile de ceai de unde acestea provin. Prin acest remarcabil proces, oxigenul este scos din punga, pentru a pastra ceaiul oferit la fel de proaspat precum era in primele ore de la culegere, acesta fiind unul dintre secretele calitatii deosebite a ceaiurilor noastre.

Program: 

 1. e-mail si mesaje: program non-stop de luni pana duminica
 2. telefon: program de luni pana vineri intre 09:00 – 17:00

Esensis.ro face parte din categoria Parteneriate Online. 

Adresa Esensis

Discount
pana la:

10%

Reduceri Esensis

 • 5% discount la orice comanda online;

 • 10% discount si transport gratuit pentru comenzi online mai mari de 199 lei;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

 • Pentru a beneficia de aceste discounturi aveti nevoie de codurile de acces. Acestea le puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate