Electric Castle

Discount pana la: 20%

Reduceri Electric Castle

  • General Access Pass - 114 euro (in loc de 127 euro)

  • General Access Pass + Regular Camping - 135 euro (in loc de 148 euro)

  • General Access Pass + Quiet Camping - 135 euro (in loc de 148 euro)

  • Premium Pass - 169 euro (in loc de 190 euro)

  • Premium Pass + Regular Camping - 190 euro (in loc de 211 euro)

  • Link-ul care trebuie accesat pentru a beneficia de reducere se gaseste in newsletter-ul Blitz VIP sau se poate solicita printr-un e-mail pe feedback@blitz.ro

  • Reducerea este valabila pana in data de 1 iulie.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Electric Castle

RO: Electric Castle este singurul eveniment din Romania care le ofera participantilor o experienta completa de festival prin imbinarea muzicii, a tehnologie, patrimoniului, dar si a culturii alternative. Daca sunteti in cautarea unei activitati recreative si distractive prin care sa va petreceti timpul liber in luna iulie, va recomandam Electric Castle.

Electric Castle face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber)

Festivalul se desfasoara in luna iulie, pe incredibilul domeniu al Castelului Banffy din Transilvania. 

Pentru un o experienta completa, Electric Castle se intinde pe cea mai mare suprafata de festival din tara. Lineup-urile artistilor care rup barierele dintre muzica electronica, rock, jazz, hip-hop sau reggae, dar si activitatile cu care sunteti intampinati pe timpul zilei va asigura ca veti petrece momente de neuitat aici. 

Ne dorim prin intermediul acestui festival sa revolutionam modul in care tinerii interactioneaza cu un astfel de festival de muzica. 

EN: Electric Castle is a unique, mind-blowing experience, happening each year on the spectacular grounds of Bánffy Castle, Transylvania.

It shakes up the way people interact with music by com- bining arts, technology and a visually innovative concept with an eclectic musical line-up, breaking the boundaries between electronic music and reggae, mainstream and subculture.

 

Adresa Electric Castle

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate