Domeniul Arcasilor Cluj

Domeniul Arcasilor Cluj

Domeniul Arcasilor Cluj este o structura sportiva menita sa ajute pe cei care doresc sa invete tirul cu arcul, dar si pe cei care practica acest sport si cauta un loc unde se primeasca sfaturi si sa aiba un spatiu de tras cu arcul, unde pot sa practice sportul in conditii de siguranta. Noi punem la dispozitie toate aceste lucruri! Experienta noastra acopera ariile de arc Recurve, arc istoric si arc compound. Atat in teren variant cat si in sala. Atat cu tinte standard, tinte 2D, animale 3D sau tinte speciale. Va asteptam cu drag! 

Domeniul Arcasilor face parte din categoria activitati recreative si distractive.

Adresa Domeniul Arcasilor Cluj

Discount
pana la:

20%

Reduceri Domeniul Arcasilor Cluj

  • 20% discount la pachetele de initiere 1 si initiere 2

  • Initiere 1 - intrare in tras cu arcul timp de 3 sedinte. Pe aceasta perioada echipamentele sunt puse la dispozitie de ACS. DAC. Pentru initiere o sa fie alocat un instructor la maxim 3 persoane. Cost 100 ron (redus va fi 80 ron)

  • Initiere 2 - initiere 1 + 1 sesiune de antrenament in care se poate incerca tragerea la tinte mobile si se poate trage si cu alta categorie de arc (longbow) *initierea clasica se efectueaza cu un arc recurve.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate