Doctor Marieta Lestyan - Cosmetica Medicala si Nutritie

Discount pana la: 100%

Rating: 5.0

  Contact Doctor Marieta Lestyan - Cosmetica Medicala si Nutritie

 • 0721 256 697

 • marietalestyan@yahoo.com

Reduceri Doctor Marieta Lestyan - Cosmetica Medicala si Nutritie

 • 10 % discount fix la toate serviciile;

 • 100 % reducere la consultatii;

Mai multe detalii despre Doctor Marieta Lestyan - Cosmetica Medicala si Nutritie

Doctor Marieta Lestyan este specialista in cosmetica medicala, dietetica si fitness. Dar inainte de a-ti spune mai multe detalii despre serviciile pe care le ea le ofera, iti vom povesti ce drum a parcurs pentru a ajunge aici. 

Intai de toate a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj – Napoca in anul 1993 si a urmat stagiatura in cadrul Spitalului Judetean Oradea. Ulterior, a ales sa continuie pe o nisa didactica, ocupand postul de asistent universitar in cadrul Colegiului de Cosmetica Medicala a Universitatii din Oradea. Cu multa munca a primit postul de sef lucrari cometica medicala, iar dupa a dobandit titlul de Doctor in Stiinte Medicale. In anul 2003 debuteaza ca si conferentiar universitar pe specializarea cosmetica medicala. Ulterior, isi deschiide propriul cabinet privat de cosmetica medicala. La momentul actual, Doctor Lestyan a redactat peste 40 de articole stiintifice in publicatii romanesti si internationale. De asememnea, a fost speaker la diverse conferinte nationale de specialitate. 

Ce servicii ofera? 

 • De slabire
 • Detoxifiere
 • Remodelare corporala
 • Infrumusetare
 • Rejuvenare

 Speram ca te-am convins ca doamna Doctor Marieta Lestyan ofera servicii de calitate la cel mai inalt nivel.

Te poti bucura de serviciile ei doar pe baza de programare in cadrul Urban Beauty Studio, care se afla pe strada Aluminei, nr.7, in fiecare zi. De asemenea, daca vrei sa afli mai multe informatii poti intra pe facebook-ul ei pentru a vedea ultimele noutati in materie de cosmetica medicala.


Doctor Marieta Lestyan face parte din categoriile: Clinici medicale si Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa Doctor Marieta Lestyan - Cosmetica Medicala si Nutritie

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate