Dizainar

Discount fix: 7%

Reduceri Dizainar

  • 7% discount la piese de mobilier, corpuri de iluminat, accesorii, decoratiuni, ceramica, bijuterie, carte, ilustratii

Mai multe detalii despre Dizainar

Dizainar.com este platforma de design romanesc ce reuneste sub aceeasi umbrela tot ce este mai bun in materie de design de produs. Dizainar ofera o gama larga de produse si servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune intre creatorul, producatorul și utilizatorul final.
Magazinul concept Dizainar și-a deschis porțile in Decembrie 2012. Din 2012 si pana in prezent, Dizainar a promovat consecvent designul romanesc, atat in tara cat si in afara. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 „Cel mai activ sustinator al designului romanesc de interior”, prezent la IMM Cologne 2017 și la Londra la Clerkenwell Design Weeek 2016, cu 3 participari la Salonul international de mobila de la Milano (2016, 2015 și 2013) si prin zeci de actiuni de educare si promovare in Romania, Dizainar a creat o piata de design si a adus designerii romani si designul romanesc mai aproape de cumparatorii de design si in atentia publicului international. In 2014, in cadrul targului BIFE-SIM, Dizainar a lansat Colecția.Dizainar pentru EFdeN, marcand astfel o prima colaborare de succes intre designeri de produs si producători romani.

Portofoliul magazinului Dizainar cuprinde in 2022 peste 1000 de creatii ale designerilor romani, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafica si pana la accesorii personale, decoratiuni, jucarii sau obiecte de sticla si ceramica.

Adresa Dizainar

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate