DIEGO Oradea

Discount fix: 10%

Reduceri DIEGO Oradea

  • 10% discount la toate produsele, exceptie parchet

  • 5% discount la parchet

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre DIEGO Oradea

DIEGO este un participant influent pe piata produselor pentru amenajari interioare din Bazinul Carpatic, distribuind in special parchet laminat, covoare si mocheta, covoare PVC, perdele si draperii, impreuna cu toate accesoriile aferente decorarii usoare si practice a caminului ideal. Va punem la dispozitie o gama larga de produse de calitate impecabila la preturi avantajoase in peste 140 de magazine DIEGO deschise de-a lungul timpului in Romania, Ungaria si Slovacia. In Romania ne puteti gasi aici.

 

Afacerea DIEGO a pornit in anul 1992 ca si un simplu magazin de pardoseli care isi desfacea produsele in regim en-detail, furnizand ocazional covoare si mochete pentru expozitii. Dupa scurt timp, activitatea ei s-a extins, devenind furnizor principal pentru cativa mici comercianti din provincie care au vazut potentialul in piata in continua dezvoltare a produselor pentru amenajari interioare. Aceste servicii de comert cu ridicata au pus bazele conceptului de retea de franciza, primii nostri parteneri lansandu-se in afaceri alaturi de noi din anul 1995. Scopul esential al infiintarii retelei a fost ca toti clientii DIEGO sa beneficieze de aceeasi diversitate, la acelasi pret avantajos, oferite prin aceeasi servire de calitate, in toate cele trei tari in care suntem momentan prezenti. Acum ne mandrim sa avem peste 150 de magazine si peste 1000 de angajati in magazine si in centrul logistic. 

Diego face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Constructii, Arhitectura si proiectare.

Adresa DIEGO Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate