Deutsches Haus

Discount fix: 10%

  Contact Deutsches Haus

 • 0770 831 705

 • ioana.dh@yahoo.com

 • L - V:

  L-V: 12:00-20:00

  S - D:

  S-D: 12:00-20:00.

Reduceri Deutsches Haus

 • 10% discount la preparatele culinare.

Mai multe detalii despre Deutsches Haus

Era o toamna tarzie a anilor `80 cand Werner, neamt de origine, a decis sa se stabileasca pe meleagurile clujene alaturi de familia sa. In acel moment, era departe de el gandul ca zeci de ani mai tarziu, oamenii se vor aduna in continuare cu drag intr-un loc cladit de mainile sale, in care se impletesc aroma bauturilor germane cu gustul desavarsit al preparatelor specifice.

Povestea Deutsches Haus a inceput atunci cand el a realizat ca locuinta ii era mereu plina de prieteni, zambete si veselie. Banuia ca totul se datoreaza licorii magice pe care unii o numeau bere, dar si portilor copioase de mancare de care se bucurau toti cei care ii treceau pragul. Fiecare dintre oaspeti se simtea in casa batranului Warner ca la el acasa, in Germania, motiv pentru care acesta decide in 1995 sa isi transforma resedinta simpla intr-un restaurant cu specific nemtesc.

Cand am pasit pentru intaia oara in acest loc, in 2016, am stiut ca trebuie sa-l readucem la viata, sa-l umplem din nou de culoare, povesti, voci calde si oameni buni. Nu am stat pe ganduri, asa ca ne gasiti in aceeasi cladire ca si in `95, pe strada Plopilor, cu delicii culinare nemtesti si game variate de bere.

Deutsches Haus face parte din categoria Restaurante si bistro-uri.

Adresa Deutsches Haus

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate