DEMMERS TEAHOUSE Craiova

Discount pana la: 20%

Reduceri DEMMERS TEAHOUSE Craiova

  • Discount 20% la achizitia de ceaiuri in valoare de minim 100 RON.

  • Discount 5% la accesorii si dulciuri de la producatorii locali.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre DEMMERS TEAHOUSE Craiova

Demmers Teehaus s-a facut remarcat in lumea ceaiurilor prin intermediul comertului cu ceaiurile negre si verzi care provin din culturi nobile. Este cea mai solicitata si apreciata companie, datorita calitatii si varietatii produselor, dar si a blendurilor de ceaiuri. Demmers Teehaus face parte din categoria Ceainarii, cafenele si vinoteci.

Povestea noastra a inceput in anul 1981, cand am deschis prima ceainarie Demmers Teehaus in Viena. Ceaiurile facute de catre Andrew Demmers au reusit sa castige popularitatea in randul vienezilor. Cheia succesului a fost si va ramane calitatea ceaiurilor oferite clientilor. Ceaiurile noastre fiind facute din plante care au fost culele manual de pe plantatie, dupa care au fost riguros analizate in laboratoarele de specialitate, astfel incat clientii nostri sa primeasca cele mai curate si de calitate ceaiuri. 

In 1996 am inceput comercializarea ceaiurilor Demmers Teehaus si in Romania. Reusind astazi sa ii intampinam pe pasionatii de ceaiuri cu mai mult de 300 de sortimente de ceaiuri vrac, ceai vrac dozat in plicuri si ceai la plic, dar si cu o gama variata de accesorii. Ii asteptam pe toti cei interesati sa ne viziteze fie in magazinele noastre de specialitate din Cluj-Napoca sau Bucuresti, dar si pe webshop sau in HoReCa. 

Daca va intrebati care ar sunt motivele pentru care sa ne alegeti. Vi le enumeram mai jos:

  • 22 de ani de experienta in acest domeniu 

  • 1249 de locatii in care servim ceaiurile noastre 

  • 350 de sortimente de ceai 

  • 3.400.000 de ceaiuri vindem intr-un an 

 

Adresa DEMMERS TEAHOUSE Craiova

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate