Cut and Crust

Discount fix: 10%

Rating: 5.0

  Contact Cut and Crust

 • Persoana de contact

  Bolgar Cristian
 • 0743595002

 • L - V:

  12:00-22:00

  S - D:

  12:00-22:00

Reduceri Cut and Crust

 • 10% discount pentru toate produsele

 • Ofertele nu se cumuleaza

Mai multe detalii despre Cut and Crust

Ai vrea sa faci o calatorie pana in Italia doar sa gusti bucatele italienesti? Eii bine, noi iti propunem sa vii la noi, la Cut and Crust si sa incerci retele noastre. Acestea sunt identice cu cele din Lazio, Parma, Campania, Sicilia, Liguria si multe altele. Ar fi pacat sa ratezi ocazia sa faci o mica calatorie culinara pentru a degusta frumusetea si maiestria retetelor in forma de tonda sau longa. Ce inseamna acest lucru? Pizza ta sau in pizza voastra poti combina mai multe feluri, astfel incat sa o imparti cu cineva sau de ce nu sa o pastrezi doar pentru tine.


Echipa noastra e formata doar din persoane cu o vasta experienta in arta culinara si aceasta este aici sa iti ofere o experiente de neuitat. Produsele noastre sunt realizate dupa retete traditionale, iar ingredientele sunt special aduse din Peninsula Italica. Doar la noi poti savura mozzarela de origine protejata sau prosciutto macerat timp de 24 de luni, capere crescute si culese de pe Insula Pantelleria. Cultivarea lor presupune o munca destu de laborioasa, acestea sunt puse intr-un recipient d de saramura pe baza de sare de mare.


Asa ca ce mai astepti? Suntem aici zi de zi pentru a-ti oferi satisfactia culianara de care ai nevoie, in intervalul orar 12:00 - 22:00 pe Strada Donath, nr.65. Inainte de toate, nu uita sa iti faci rezervare telefonic sau poti opta pentru cea online.


In eventualitatea in care nu poti ajunge pe la noi sa savurezi delicioasele mancaruri, poti comanda online pe site-ul nostru, unde poti de asemenea sa vizualizezi meniul nostru in avans. Aceasta ajunge in 60 de minute pana la tine acasa sau daca preferi sa vii la noi doar sa o iei.


Cut&Crust face parte din categoria Restaurante si bistro-uri 


  

Adresa Cut and Crust

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate