Cosmetic Plant

Cosmetic Plant

Cosmetic Plant face parte din categoriile Farmacii si magazine naturiste, Parteneriate online.

O persoana ingrijita, cu un ten curat si stralucitor, se simte mai frumoasa si mai puternica. Ca urmare, sanatatea pielii are o importanta decisiva pentru starea de spirit si siguranta de sine a oricarei femei. Pornind de la acest ideal si de la convingerea ca natura poate conferi stiintei o putere suplimentara, am ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietatile lor speciale, pot satisface necesarul de ingrijire a femeii moderne. Extractele naturale din galbenele, musetel, salvie, catina, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de masline si macese incorporate in cremele, emulsiile si lotiunile Cosmetic Plant imbunatatesc puterea acestora de ingrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic – a pielii mainilor, corpului si picioarelor. Cu o gama larga de produse inspirate din natura si de calitate atestata de mai multe premii internationale, firma Cosmetic Plant sta mereu alaturi de clientele ei, asigurandu-le frumusetea si stralucirea pe care o merita!

Adresa Cosmetic Plant

Discount
fix:

20%

Reduceri Cosmetic Plant

  • Discount fix de 20% la toate produsele marca Cosmetic Plant prezentate pe Shop-ul http://shop.cosmeticplant.ro/

  • Pentru a beneficia de acest discount aveti nevoie de codul de acces. Acesta il puteti gasi in newsletterul trimis saptamanal comunitatii Blitz VIP.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate