CookingAid

    Contact CookingAid

  • Persoana de contact

    Ioan Somesan
  • 0744 287 686

  • goforusa@yahoo.com

CookingAid

CookingAid SRL s-a nascut din dorinta de a furniza pe piata romaneasca chiuvete si baterii de bucatarie specifice indeosebi pietei americane. Astfel, ne-am axat pe importul de chiuvete de bucatarie din gama premium, cu dimensiuni generoase, mult peste media celor deja existente in comert, baterii si accesorii pentru acestea. Scopul nostru este sa va oferim chiuvete cu caracteristici unice, care sa aduca un plus de frumusete si valoare bucatariei dvs si in special un plus de utilitate. Chiuvetele pe care le regasiti in oferta noastra sunt din gama de lux, la preturi de prim importator si prim distribuitor. Alegand oricare dintre chiuvetele noastre, va veti bucura de un produs exclusivist la pretul unuia obisnuit, de serie.

CookingAid face parte din doua categoriile electronice si electrocasnice, dar si parteneriate online.

Adresa CookingAid

Discount
fix:

10%

Reduceri CookingAid

  • Discount de 10% la chiuvete bucatarie profesionale pentru uz caznic marca cookingaid; baterii bucatarie marca cookingaid.

  • Pentru a beneficia de acest discount, la comanda pe site, specificati seria de pe spatele cardului Blitz VIP.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate