Compania de Tango Cluj

Discount fix: 20%

  Contact Compania de Tango Cluj

 • Persoana de contact

  Ioana Lascu/ Horia Calin Pop
 • I: 0744662463/ H: 0744165077

 • contact@companiadetango.ro

Reduceri Compania de Tango Cluj

 • Discount 20% la cursurile de tango argentinian.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte!

Mai multe detalii despre Compania de Tango Cluj

Compania de Tango Cluj este o platforma culturala pe domeniul dansului: tango argentinian, dar si in domeniile conexe ale acestuia precum: muzical, didactic, antreprenorial, organizatoric, corporate trainings, etc. Compania de Tango Cluj face parte din categoria activitati recreative si distractive.

Tangoul este o activitatea recreativa si distractiva prin care ne dorim sa dezvoltam un ecosistem cultural de tango atat la nivel local (Cluj-Napoca), regional (Transilvania), dar si national si international. Astfel organizam saptamanal cursuri pe 3 module, practici si milongas. Pe langa cursurile organizate, le oferim sansa celor mai vechi si experimentati sa tina cursuri saptamanale gratuite pentru studenti /masteranzi / doctoranzi /profesori universitari. 

In weekend organizam urmatoarele evenimente:

StartUP Tango Weekend (23 de editii de cursuri de initiere de la nivel 0, jumatate fiind organizate in Cluj-Napoca)

LevelUP Classes (cursuri pentru cei de nivel intermediar)

Tango DJ Workshops (cursuri pentru cei care doresc sa fie dj la practicile si milongile de tango)

Transilvania Tango Experience (eveniment regional si national de motivare, in care se socializeaza si se uniformizeaza cunostintele de tango) 

Tango Cazino ( cel mai mare festival international de tango argentinian din Romania, sustinut in fiecare an, in luna august la Cluj-Napoca) 

Pe langa aceste evenimente, le oferim cursantilor si posibilitatea de a dansa pe scene, evenimente corporate sau petreceri private unde sa isi depaseasca limitele. 

Partener EU -acest proiect s-a dezvoltat din dorinta de a face cursuri de tango accesibile tuturor tinerilor din Romania. Astfel am integrat in universitati, cursurile ca fiind facultative pentru cei dornici. Proiectul este o colaborare intre trei asociatii: Asociatia pentru Cultura si Tango Bucuresti, Asociatia Tango Iasi si Asociatia Compania de Tango Cluj, acestea fiind sprijinite si de cinci universitati precum: Ambasada Argentinei in Romania, primariile municipiilor Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Bucuresti si Ministerul Tineretului si Sportului. 

In cadrul acestui proiect a fost creata si o platforma e-learning care continea cursuri gratuite online. Beneficiarii acestui proiect au fost aproximativ 200 de studenti cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani. Compania de Tango Cluj sustine si in momentul de fata cursuri gratuite pentru studentii universitatilor clujene. 

Tango Cazino -este evenimentul premium al Companiei de Tango Cluj, care a ajuns la cea de-a treia editie in 2014. 

Fiind considerat cel mai mare festival de tango argentinian din Romania, aici se intalnesc peste 300 de dansatori amatori, dar si profesionisti din 15 tari. La acest eveniment participa si maestri internationali din Argentina, Italia, Franta, SUA, Franta, Grecia si Ungaria care sustin workshopuri si demonstratii de tango argentinian. 

In cadrul acestui eveniment punem la dispozitia celor interesati si o serie de activitati gratuite precum cursuri de initiere cu profesori din Cluj si Bucuresti, tango in aer liber in foisorul Parcului Central din Cluj-Napoca si cursuri de tango in limba maghiara. 

Pentru desfasurarea in conditii optime a acestui eveniment suntem sustinuti si de Primaria Municipiului Cluj-Napoca si a Centrului de Cultura Urbana Casino. 

Transilvania Tango Experience -se desfasoara in fiecare an la Avrig, judetul Sibiu. La inceput a fost un eveniment regional care reunea  profesorii de la scolile de tango argentinian din Transilvania care sustin seminarii pentru participanti. Gratie succesului primei editii, acest eveniment a fost transformat intr-unul ce se desfasoara la nivel national si are peste 150 de participanti din toata tara. 

Scopul acestui eveniment fiind uniformizarea cunostintelor de tango, relationare, networking, dar si promovarea spiritului de comunitate.  

Program: 

 • Luni si Miercuri -orele 19:00 -20:00 se tine modulul de baza, iar intre orele 20:00 -21:00 modulul intermediar/avansat. Locul unde se desfasoara este Strada Piata Avram Iancu, nr. 1-3, Cercul Militar, sala Oglinzilor, etaj II. Cursul este sustinul de Horia Calin Pop si Ioana Lascu 

 • Marti - orele 19:00 -20:00 se tine modulul de baza /incepatori. Locul unde se desfasoara este mansarda Restaurantului Napoca 15. Cursul este sustinut de Adi Mos si Viktoria Cormos. 

Indicatii

La modul de baza se fac inscrieri in permanenta

Inscrierea nu este necesara impreuna cu partener

Recomandam sa aveti pantofi de schimb cu talpa de piele, balerini/ tenisi, sandala cu toc
 

 

Adresa Compania de Tango Cluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate