Coffee Cup - CLUJ-NAPOCA

Discount pana la: 20%

Reduceri Coffee Cup - CLUJ-NAPOCA

  • 20% reducere la boabe de cafea de specialitate

  • 10% la cafea in toate locatiile din Cluj - Napoca

Mai multe detalii despre Coffee Cup - CLUJ-NAPOCA

Povestea noastra incepe de la primul lucru care iti vine in minte cand te trezesti dimineata: ceasca de cafea. Pentru ca stim cat de important e modul in care incepi o zi, am dorit ca prin pasiunea noastra pentru cafea sa oferim un început bun pentru fiecare persoana in parte.



Astfel, in fiecare ceasca (sau pahar) de cafea, insuflam grija fermierilor care culeg ciresele de cafea, sunetul boabelor in procesul de prajire, mirosul cafelei proaspat macinate si delicatetea extractiei cafelei. Mai stim, totodata, ca rutina nu e aproape niciodata o solutie; de aceea schimbam constant originile, oferind o calatorie in lumea cafelei de specialitate cu fiecare degustare.



Pasiunea noastra merge mai departe atat la nivel zonal ( incepand din Cluj-Napoca, ne-am extins cu o locatie in Bistrita si una in Alba Iulia), cat si profesional; am dorit sa participam in procesul transformarii boabelor de cafea, prajind noi fiecare origine pe care o servim, la propria noastra prajitorie.

Adresa Coffee Cup - CLUJ-NAPOCA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate