CoDa Solutii Expert

Discount pana la: 25%

    Contact CoDa Solutii Expert

  • 0774 092 501

    0748 808 226

  • office@coda.com.ro

Reduceri CoDa Solutii Expert

  • 15% discount pentru produsele de umbrire (copertine, pergole, copertine retractabile, pergole retractabile, pereti de vant, rulouri texile tip screen, de exterior)

  • 25% discount pentru porti si garduri de aluminiu

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre CoDa Solutii Expert

Societatea CoDa Solutii Expert din Cluj Napoca, ofera o gama larga de produse in materie de umbrire sau porti si garduri de aluminiu.

Solutiile pentru umbrire terase ofera utilizatorului tehnologie inovativa, uz indelungat si design atractiv, iar marerialele folosite ofera o protectie UV pana la 100%.

Gama Home ofera copertine pentru umbrire terase si geamuri cu diverse modele si dimensiuni.
Gama Terase pentru Restaurante ofera sisteme de pergole simple si pergole grele de dimensiuni mari rezistente la ploaie si zapada.
Gama Solutii inchideri laterale ofera sisteme de pereti de vant sau sticla securizata culisanta (special pentru inchideri de terase/balcoane).

Gama Sisteme Porti si Garduri de Aluminiu ofera o variata gama de modele si culori. Pentru fiecare produs realizat cautam perfectiunea prin: estetic deosebit, rezistenta in timp, solutia tehnica abordata, pret competitiv si respectarea termenelor convenite.

Personalul aduna peste 5 ani de experienta in domeniul solutiilor de umbrire si al portilor si gardurilor de aluminiu. 

Adresa CoDa Solutii Expert

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate