Parteneri Blitz VIP din categoria Spalatorii auto din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Spalatorii auto

 

Curatarea si spalarea masinii reprezinta factori importanti in ingrijirea acesteia. Fiind un loc in care va petreceti destul de mult timp, aceasta are nevoie de o atentie suplimentara atunci cand vine vorba despre felul in care o curatati. Din acest motiv venim in ajutor cu o lista de 7 Spalatorii auto din Cluj-Napoca.

 

Scopul partenerilor nostri Blitz VIP fiind sa ofere clientilor cea mai prietenoasa si comoda experienta posibila cand vine vorba de spalarea si intretinerea masinii. Calitate, nu cantitate. Sunt folosite produse de buna calitate care nu afecteaza suprafata caroseriei masinii. Personalul spalatoriei este foarte atent cu fiecare parte componenta a masinii astfel incat, rezultatul final sa fie unul care sa va determine sa reveniti! 

 

Partenerii Blitz VIP ofera servicii de spalare auto, cosmetica auto, dar si vulcanizare. Ai acces la toate acestea, dar si o multitudine de promotii si reduceri doar in baza cardului Blitz VIP. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici lista si sa iti faci o programare.


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

Pentru lista completa de avantaje la firme de Spalatorii auto din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate