Parteneri Blitz VIP din categoria Servicii curatenie din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Servicii curatenie

 Cand veniti de la munca sau intalniri de afaceri va doriti ca locuinta dumneavoastra sa fie una curata si primitoare. Pentru a indeplini aceasta dorinta, activitatea de curatenie in resedinta proprie necesita un consum mare de timp si energie. Partenerii Blitz VIP va vin in ajutor pentru ca lucrurile sa fie mult mai simple.

 

Cardul Blitz VIP va ofera reduceri si alte beneficii la 4 Servicii curatenie din Cluj-Napoca. Servicii precum aspirat si curatat covoare, spalat geamuri, faianta, gresie, curatare mobilier, dar si curatarea chimica a hainelor. Avand acces la toate acestea si multe alte promotii si discount-uri in baza cardului Blitz VIP. 

 

Imaginati-va ce veti putea face cu mai mult timp la dispozitie pentru ca de astazi, timpul liber este doar pentru dumneavoastra, nu si pentru a face curatenie la domiciliu! Partenerii Blitz VIP va intampina cu cele mai calitative servicii, la cele mai accesibile preturi doar pentru posesorii cardului. 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Servicii curatenie din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate