Parteneri Blitz VIP din categoria Buy/Rent a car din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Rent a car

 

Cardul Blitz VIP va ofera reduceri si alte beneficii la 6 Rent a car din Cluj-Napoca. Principalul obiectiv a lor fiind satisfacerea nevoilor clientilor. Venind in intampinarea clientilor cu solutii optime in privinta serviciilor rent a car. 

 

Astfel, in baza cardului aveti acces la reduceri, promotii si avanataje la partenerii Blitz VIP. Acestia va pun la dispozitie o gama variata de servicii si masini. Unul dintre aceste servicii este transferul (de) la aeroport si este menit sa va ajute sa ajungeti de la aeroport la hotelul in care sunteti cazati sau la o destinatie din oras. 

 

Nu mai trebuie sa platiti o avere cu parcarea, taxiurile sau sa va chinuiti cu bagajele prin mijloacele de transport in comun. Partenerii Blitz VIP iti vin in ajutor cu o flota de masini din care sa poti alege. De la masini clasa mini, pana la cele incluse in clasa de lux. Aceste masini sunt dotate complet si echipate pentru a va oferi mereu posibilitatea de a calatori in cele mai bune conditii. Pentru a va convinge de acest lucru verifica lista partenerilor Blitz VIP si nu ezita sa ii contactezi. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Buy/Rent a car din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate