Parteneri Blitz VIP din categoria Hoteluri din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Hoteluri

 

Partenerii Blitz VIP va ofera facilitati de cazare la standarde inalte. Camerele reflecta un mix perfect intre rafinament si utilitate, fiind atent pregatite pentru a va oferi o experienta memorabila. 

 

Ofertele sunt adaptate in functie de tipul sejurului dorit. Pentru o alegere usoara, cardul Blitz VIP va ofera reduceri si alte beneficii la 4 Hoteluri din Cluj-Napoca. Fie doriti sa va rasfatati, sa oferiti un cadou celor dragi sau sa stabiliti o intalnire de afaceri, pentru oricare din variante, partenerii nostri va acorda suportul necesar pentru a avea un sejur adaptat dorintelor si asteptarilor voastre. 

 

Bucurati-va de confort si de o atmosfera placuta la partenerii Blitz VIP. Alege camera care se potriveste cel mai bine nevoilor si gusturilor tale.Personalul fiind bine pretatit si manierat, astfet incat sederea sa fie foarte placuta. Vom face din sedere o experienta de neuitat pe care veti dori sa o repetati, de fiecare data cand veti avea ocazia. 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Hoteluri din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate