Parteneri Blitz VIP din categoria Educatie si babysitting din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Educatie si babysitting

 

Cand vine vorba de copii nostri, incercam mereu sa le daruim ce este mai bun. Astfel partenerii nostri Blitz VIP, iti vin in ajutor cu o multime de reduceri la pachete sau cursuri de educatie. De la cursuri de dezvoltare personala pentru copii, cursuri de IT,babysitting sau chiar si cursuri de parenting pentru parinti. 

 

Prin cardul Blitz VIP, poti sa faci cunostinta cu cele mai noi programe after-school sau de formare a copilului. Lasa-te inspirat de cursurile pregatite de partenerii nostri, atat pentru copil, dar si pentru tine. O ingrijire de calitate, inseamna, alaturi de o buna ingrijire parinteasca, dezvoltarea mentala normala a copiilor si acumularea de competente sociale pozitive. 

 

Astfel pentru o formare frumoasa a celui mic, iti oferim o gama larga de cursuri si jocuri educative. Te invitam sa verifici lista celor 7 parteneri Blitz VIP, care iti ofera reduceri actualizate permanent doar pentru posesorii cardului Blitz VIP. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 


 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Educatie si babysitting din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate