Parteneri Blitz VIP din categoria Cluburi din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Cluburi

 

Sunteti in cautarea unui club, a unui loc prietenos, unde sa va distrati nestingheriti cu gasca? Partenerii nostri Blitz VIP, te asteapta in cluburi cu petreceri la care sa nu te plictisesti, pentru ca muzica nu iti da voie sa stai pe loc. 

 

Vrei sa fii inconjurat de prietenii tai, alaturi de care sa evadezi din cotidian, fie in cursul saptamanii, fie in noptile de weekend dansand pana in zori pe cover-uri celebre, vesnic in voga? Partenerii nostri Blitz VIP iti vin in ajutor cu numeroase reduceri si drink-uri din partea casei in baza cardului Blitz VIP. 

 

Datorita faptului ca suntem in Cluj-Napoca, un oras universitar, numarul de tineri creste in fiecare an, asa ca mereu puteti intalni in club oameni noi, cu idei noi cu care vei  interactiona si distra. Sigur, ambianta sic este un alt ingredient, dara fara miscare este doar un simplu decor. Vei gasi toate acestea la partenerii nostri Blitz VIP, pregatiti sa iti ofere seri de neuitat.


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Cluburi din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate