Parteneri Blitz VIP din categoria Clinici veterinare, dresaj canin & pet shops din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Clinici veterinare si dresaj canin

 

Din iubire fata de animale si pentru ca sunteti importanti pentru noi, partenerii nostri Blitz VIP va stau la dispozitie cu o gama cat mai larga de servicii medicale pentru micile necuvantatoare, iar prezentand si cardul Blitz VIP beneficiati si de o multime de reduceri: la interventii chirurgicale, consultatii, ecografii pana la cosmectica patrupedului tau.  

 

Partenerii nostri Blitz VIP va ajuta sa va intelegeti patrupedul mai bine, sa puteti sa comunicati cu el eficient, pentru ca timpul petrecut impreuna sa fie o adevarata  placere. Astfel vei gasi cele mai bune clinici veterinare si dresaj canin din Cluj, specializati in asigurarea asistentei medicale veterinare.

 

Medicii specialisti ai partenerilor nostri Blitz VIP va stau la dispozitie pentru a va oferi, cu deosebit interes si profesionalism, consultanta sau indrumari catre cele mai eficiente solutii si tratamente pentru companionul vostru. Fie ca este nevoie si de cazare, toaletaj sau serviciu de taxi pentru animale, partenerii nostri va ajuta. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Clinici veterinare, dresaj canin & pet shops din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate