Parteneri Blitz VIP din categoria Cabinete Psihologice din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Cabinete Psihologice din Cluj-Napoca

Serviciile oferite de partenerii nostri Blitz VIP au la baza studii stiintifice si experienta acumulata de-a lungul timpului, atat in activitatea de cabinet, dar si in cadrul diferitelor contexte profesionale.Adevarata slabiciune o vedem la cei care evita problemele de zi cu zi si se ascund de ei insisi, in loc sa le infrunte. Din acest motiv partenerii nostri iti vin in ajutor pentru infruntarea problemelor. 

 

Astfel daca ai nevoie de servicii psihologice variate – de la psihoterapie individuala, consiliere si dezvoltare personala, pana la terapie de cuplu si traininguri, noi iti propunem sa verifici lista partenerilor  nostri Blitz Vip si sa ii contactezi pentru o programare in cabinetele psihologice din Cluj-Napoca.

 

Da, terapia poate fi scumpa, dar starea ta de bine are un pret? Insa avand cardul Blitz VIP, asta nu mai este o problema pentru tine, pentru ca partenerii Blitz VIP ofera reduceri actualizate permanent pentru posesorii cardului Blitz VIP. Fiecare sedinta te ajuta sa cresti, sa te dezvolti personal si sa faci fata cu succes provocarilor vietii. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Cabinete Psihologice din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate