Parteneri Blitz VIP din categoria Banci din Cluj-Napoca

 • Selecteaza alta categorie

  Reduceri la Banci

   

  Primul gand care ne vine in minte cand auzim cuvantul "banca" se leaga de bani. Cu ajutorul bancii, ne putem depune in siguranta economiile. Daca nu ar exista bancile, oamenii ar fi nevoiti sa-si pastreze si gestioneze singur economiile, ceea ce ar implica riscuri destul de mari. Din acest motiv partenerii Blitz VIP vin in ajutor cu o gestionarea cat mai facila a cheltuielilor tale. 

   

  Avand cardul Blitz VIP ai acces la reduceri, gratuitati si beneficii la o parte din produsele si serviciile partenerilor nostri pe partea de Banci din Cluj-Napoca. Fie ca doriti sa accesati un credit, se deschideti un cont de economii sau sa primiti salariul pe card, banca este prezenta in aproape toate activitatile zilnice, astfel partenerii nostri te ajuta sa reduci din comisionul de acordare a creditului.

   

  Poate vrei sa pui bani deoparte pentru copiii tai sau pentru a indeplini un plan mai vechi. Oricare ar fi motivul, alege planul de economii de la partenerii nostri, beneficiezi de reduceri in baza cardului Blitz VIP si astfel reusesti sa strangi bani fara prea mult efort!

   

   

  Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

  Pentru lista completa de avantaje la firme de Banci din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

  Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

  Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

  Accept toate