Parteneri Blitz VIP din categoria Dealeri Auto din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Dealeri Auto

 

Pentru a lua decizia cea mai buna in momentul in care doresti sa achizitionezi o masina noua, te sfatuim sa iei legatura cu un dealer auto. Avand cardul Blitz VIP beneficiezi de o multitudine de reduceri si pachete personalizate pe nevoile tale. 

 

Cand ai o masina veche si iti propui sa o vinzi, una dintre cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei in considerare in modalitatea procesului de vanzare este reprezentata de urmatoarea: fie o vinzi privat sau apelezei la un dealer auto? Cel mai avantajos si cel mai sigur pentru tine ar fi sa apelezi la un dealer auto. Partenerii Blitz VIP iti vin in ajutor. 

 

Cu cardul Blitz VIP, ai acces la discount-uri la dealeri auto din Cluj-Napoca. Acestia iti pun la dispozitie o multitudine de servicii. De la discount pentru achizitionarea unui autoturim nou, ITP la un pret promotional, rent a car la un pret special pana la spalare auto gratuita, toate acestea fiind disponibile pentru beneficiarii cardului. 

 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum:  

Pentru lista completa de avantaje la firme de Dealeri Auto din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate