Parteneri Blitz VIP din categoria Asigurari si Servicii financiare din Cluj-Napoca

  • Selecteaza alta categorie

Reduceri la Asigurari si Servicii financiare Cluj-Napoca

Cu cardul Blitz VIP beneficiezi de o multitudine de avantaje la asigurari si servicii financiare din Cluj. Ai acces la reduceri si alte pachete financiare personalizate pe nevoile tale la cele mai cunoscute banci si institutii financiare din Romania. Toate acestea sunt disponibile  pentru posesorii cardului Blitz VIP.

 

Prin cardul Blitz Vip, iti facem cunostinta cu una dintre preocuparile constante a partenerilor nostri de asigurari si servicii financiare si anume aceea  de a garanta clientilor siguranta si echilibrul financiar in momentele cele mai importante. Asa ca nu ezita sa verifici lista celor 5 parteneri Blitz VIP si sa iti stabilesti o discutie cu acestia. 

 

Ai nevoie de o asigurare? Partenerii nostri iti ofera o gama variata de asigurari personalizate pe nevoile tale! De la CASCO, asigurari de viata, de locuinta sau pana la cele de calatorie. 

Partenerii Blitz VIP pun la dispozitia voastra o gama larga de promotii si reduceri actualizate permanent doar pentru posesorul cardului. 


 

Membrii nostri beneficiaza de avantaje precum: 

 

Pentru lista completa de avantaje la firme de Asigurari si Servicii financiare din Cluj-Napoca, vezi pagina de detaliu a fiecarui partener

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate