Club de scufundari Nautilus

Discount fix: 15%

Rating: 5.0

    Contact Club de scufundari Nautilus

  • Persoana de contact

    Tamas Lunca (Instructor scufundari)
  • 0724 058 746

Reduceri Club de scufundari Nautilus

  • 15 % discount fix - la cursurile de scufundari

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte.

Mai multe detalii despre Club de scufundari Nautilus

Clubul de Scufundari ,,Nautilus” a fost infiintat in anul 2005, in urma experientelor profesionale dobandite in cadrul meseriei de pompier militar.
Scopul infiintarii clubului a fost acela de a-i uni pe toti iubitorii mediului subacvatic din toata tara, cei cu spirit aventurier si pasionati de calatorii si scufundari.
In cadrul clubului se desfasoara atat activitati de formare a viitorilor scafandri cat si de organizare a diferitelor evenimente. Pe langa intruniri, expozitii, prezentari si diferite programe sportive, activitatea principala a clubului este organizarea excursiilor de scufundari cu diferite destinatii interne si internationale.
Pasiunea comuna a tuturor membrilor clubului, cea care ne leaga pe toti, este scufundarea, dar in cadrul clubului pe parcursul anilor s-au legat si prietenii chiar si casnicii, motiv pentru care ideea suprema este aceea de a fi si a ne simti bine impreuna. Daca te-ai hotarat sa “gusti” putin din lumea fantastica a scufundarilor, cel mai potrivit loc pentru a invata tainele acestei activitati este Clubul de scufundari ”NAUTILUS”, afiliat la SSI (Scuba Schools International). Clubul iti ofera nu numai un brevet si o diploma ci si un anturaj in care te poti regasi si integra, cu care ulterior te poti scufunda. 
Clubul de Scufundari ,,Nautilus” face parte din categoria: Activitati recreative si distractive (timp liber)

Adresa Club de scufundari Nautilus

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate