Christian Tour

Discount pana la: 8%

Rating: 3.0

  Contact Christian Tour

 • Persoana de contact

  -
 • 0264 411 101

 • marketing@christiantour.ro

 • L - V:

  10 - 19:00

  S - D:

  Inchis

Christian Tour

Reduceri Christian Tour

 • 8% discount- Reducerea este valabila pt sejururi Christian Tour, doar in agentia Christian Tour din Cluj

 • Reducerea nu este valabila pentru ofertele personalizate, bilete de avion, circuite, senior voyage, city break.

 • Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte deja existente, Last Minute, Early Booking etc.

Mai multe detalii despre Christian Tour

Christian Tour a fost infiintata in anul 1997 intr-una dintre cele mai mari agentii tour operatoare din Romania. Astfel in aceasta perioada acumuland o cantitate uriasa de know-how a reusit sa acopere toate segmentele turismului organizat. Agentia de turism, Christian Tour, va pune la dispozitie pachete de calatorie de la vacante individuale la calatorii de grup, team building-uri, city break-uri, dar si transport si ticketing pentru o experienta de neuitat. Agentia a reusit sa devina partener a peste 800 de agentii de turism si organizeaza vacante pentru peste 100.000 de turisti in fiecare an.  Christian Tour face parte din categoria Agentii de turism.

Agentia Christian Tour s-a dezvoltat, avand in momentul de fata peste 30 de birouri in tara, dar si in strainatate. Nu credem intr-un boom de dezvoltare, din acest motiv cele 30 de birouri deschise in cele mai mari orase din Romania au fost deschise treptat fiind o extindere justificata bazata pe cifre. 

Pe langa extinderea in toata Romania, Christian Tour s-a extins si in Republica Moldova, iar in tari precum: Turcia, Grecia, Italia, Spania, Bulgaria si Cipru este reprezentata prin brandul Memento Holidays. 

Din anul 2016 agentia noastra s-a extins pe piete turistice noi din Europa precum Ungaria, Polonia si Serbia. 

 

Adresa Christian Tour

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate